Dining Minerva

Alege produsele

Masa Minerva

Masa Minerva

3.286 €

Scaun Minerva

Scaun Minerva

507 €

Bufet Minerva

Bufet Minerva

3.769 €

Consola Minerva

Consola Minerva

2.571 €

  • Total: 0


Maestrii italieni experimentati au depus toate eforturile pentru a gandi si a crea dining set-ul Minerva. Acest dining set este simbolul absolut al elegantei somptuoase, incantand privirea cu designul sau luxuriant si confortabil.

Avand o masa mica, precum si patru scaune splendide, dining set-ul Melissa este creat pentru o avea o atmosfera intima, in patru. Ce este cu adevarat unic acestui ansamblu este contrastul rezultat din folosirea combinatiei clasice dintre negru si alb, care nu se va demoda niciodata.

Tapiseria manuala este facuta cu cel mai mare devotament, care vine din pasiune reala, transmisa din generatie in generatie. Tapiseria, lemnul si finisajele sunt toate alese cu grija si imbinate astfel incat sa iti ofere produse de cea mai inalta calitate.

Bufetul are un design unic prin care modelul elegant cu dungi verticale este completat de inelele tragatoare argintii de la sertare. Mobilierul are un finisaj glossy care completeaza ansamblul, ca ultim simbol al elegantei si opulentei.

Dimensiune masaL 135cm + 45cm * W 135cm * H 76.5cm

Dimensiune scaun: L 53cm * W 61cm * H 103cm

Dimensiune bufet: L 182cm * W 50cm * H 86.5cm

Dimensiune consola: L 160cm * W 40cm * H 75cm

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rau           Bun

Dining Minerva


Footer